Hadiah Birthday in Advance!

Ini kemenangan pertama saya di bulan September as far as I can remember..
Rezeki dapat susu lagi..ok la 10 kotak susu Nestle Mom & Me.. Best kan.. Actually masa preggy me mmg suka minum susu ni..rasa vanilla sedap n xloya..
So dah xpregnant nak wat pe kan? Tapi susu ni sesuai jugak untuk mommies yang menyusu.so still good for me…
Tapi ada 10.. Nak jual la nanti..hihi..
Thank you Nestle Mom and Me for this early birthday gift…
Milk lover,
Shamiera Osment.

Blessing Ramadhan!

Alhamdulillah dengan rezeki dan rahmat yang dikurniakan kepada saya dan keluarga…

Today saya join giveaway from Alliance fbpage tup tup terus menang giveaway dorang..voucher je pon..

#besurprised uolsss!

#besurprised taglinenya maka hendaklah bersedia dengan hadiah bakal diterima… Huhuhu

Agak-agak dapat ape ek?

And other good news is dapat email menang sekotak Anmum Essentials Step 3…mmg rezeki Zahra n Fateh jugak yg bakal sethn next month…

First time menang susu sekotak… 🙂

Alhamdulillah..esok lusa nak ajak kanda g pick up hadiah lah… Mana tau susu boleh bertukar jadik baju raya kan..handbag raya ke…lalala

Rezeki Ramadhan al-Mubarak….

Shamiera Osment

Wahhhh…Contest baru…

Senarai contest baru yg ingin di join tapi xtao join ke x ending nya..kena ikut budget keluarga nie..hihihi
1.  Rexona 
2. Indocafe
4. Kimberly Clark
* resit ade da 2 tapi x isi2 lagi borang nye… :p
5. Ribena 
Ada byk lagi contest kalo gigih mncarinya… modal pon kena byk la tapi… :p
Love.Hate.Wisdom

Dettol Detik-Detik Kasih

Salam…

Rezeki pembuka tahun 2014…event yang best buat para-para ibu and full with knowledge from the beginning till the end… I join contest nie sebab tgk retis yg cool cm kak Wardina Safiyyah..mmg minat kt die but then termiss jugak forum..but still join forum Sazzy and Aishah Sinclair…tup tup terpilih la jadik pemenang for week 12…ade rezeki gak bjmpe kak Wardina n Sazzy with her twin..slalu tgk kt insta je..on that day dpt tgk live..cute je Sazzy nie…

Ape-pon jom usha detik-detik kasih yg sempat dirakamkan time event tu…

Event stage @ Le Meridien, KL.

Ibu-ibu Dettol

Wardina Saffiyah 🙂

Sharing from kak wardina… byk good info from her sharing… 

Sazzy Falak with her daughter yg merengek na mommy… 😛

Tu dia hamper Dettol yg bernilai RM200.. berat gile..trs malas blk nek tren…

We are the champion… Bintang Ibu Dettol…

me with sis Wardina…

After that session, kitorang dpt lunch dgn wardina n sazzy..mkn Italian food… sgt teruja coz 1st time mkn kt Le Meridien nie…jom food testing..hihihi

Assorted bread with dipping sauce..bread nye sedap n sauce pon best..

Saya sememangnye dah berisi-isi..erkkk

Ini semua otai-otai yg saya kagumi…

Bersama bintang-bintang.. 

minestrone nie sedap… i loike..rse herb,n bread dlm tu ngn cheese sume ckp.. 

main courses- chicken yg bese2 je..xabes pon mkn..da almost full time tu..

n last courses- dessert yg sempoi abes..xbest pon jugak..hahaha.. nsb la mkn free..kalo bayar mmg i nyesal uols.. ;p

pas abes mkn g amik pic lagi…then interview with nona.. tp x amik pic pon..1st time interview tv..xsmpt feeling pon..hehehe…

then wat manicure jap…pastu blk!

Nice event Dettol!

Love.Hate.Wisdom

Prize Giving Ceremony-Sofy 360!

2nd November – Giant Kota Damansara This is the first Grand Prize that I won from online contest… 🙂 I won Habib Jewels pendant worth RM888 and RM200 Giant voucher…

Basically, me hantar this pic for the contest..n it was a last mins things..lg 30mins na closed br sent..n amik pic mlm tu jugak with my sis… n yg penting mak yang amik kan pic..berkat tgn mak kot..hihi

Lastly pic sekitar event…

me.aishah n dayah..

Lisa Surihani tgh sign autographed.

Mia Sarah Nasuha with anak Kak Ezna… me xsmpt na pic with her..die na ke toilet..huhu… That’s all! Love.Hate.Wisdom