Salam Aidiladha…

Salam Aidiladha untuk semua umat Islam di dunia ni… malam ni tetbe feeling sedih pulak sebab xbalik kampung walaupon esok baru balik tapi tetap sedih… Dengar je takbir raya kat surau tadi terus sayu hati.. dah jadi mak-mak ni mmg hormone lain macam sket…

Neway 2 lil sis pon xdpt blk beraya haji tahun ni..sorang offshore lagi and sorang lagi cik misi..bertugaslah kan… My kanda pon close kedai sehari je so xboleh nak balik raya lelame lgpon jam gila nak ke pantai timur tu…

Apa-apa pon, sup n daging hitam mu tunggu aku datang esok membahammu!

Shamiera Osment

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s