Pre-Ramadhan Sale with Aidijuma

Peminat Aidijuma pastinya menunggu hari ini bagi memborong tudung aj idaman mereka..saya pon look foward to this day tp ntah cmne terhabis duit aritu membeli baju Zahra n Fateh…hohoho
New design yg release today! Byk kan???
Sesampai di The Curve tadi terus meluru ke Aidijuma n honestly this is the first time me join sale aj yg bebetul sale ni..setakat less rm10 dah slalu n pastinya xramai mcm ni lah ..
Mari menjala dan beratur!
Ramainya org xtao na ckp..na pengsan nengoknya..na queue pon pk 2 kali tapi me mencekalkan hati untuk beratur membayar 2 helai tudung for me n 2 for my sis…mmg puas na beratur ngn org yg beli bebyk kan…stress uolss
Gigih sgt kan nak beratur..haruslah..kipas susah mati kan..
Luckily tetibe die open kaunter utk bwh 10 n 5..cpt la sket dpt mbayarnya… Alhamdulillah dptlah tudung idaman walaupon teringin lg yg lain..so kena cekalkan hati wahai ibu..byk lg na pakai duit…hohoho..
Kaunter di tepi tangga kt luar butik…
Thanxs juga kepada my lovely husband yg sudi memsponsored tudung saya..lebiu…
Love.Hate.Wisdom
Shamiera Osment
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s